STR.STEFAN CEL MARE NR.198
LOC.VINATORI-NEAMT JUD.NEAMT
scprofvanatori@yahoo.com
TEL.0233251004
FAX.0233251004
www.improvingkeycompetencesthroughstoriesandlegends.wordpress.com
eMAG.ro
https://www.facebook.com/pages/Scoala-cu-clasele-1-8-Vinatori-Neamt/506296876049959
Deoarece şcoala reprezintă un mediu perfect de socializare care promovează valori ,reguli şi comportamente specifice,sunt convinsă că informaţiile şi cunoştinţele dobândite la acest curs îşi vor pune amprenta asupra dezvoltării mele în ceea ce priveşte calitatea,standardelor şi indicatorilor de performanţă.
Acest curs de formare mă va ajuta să fac şcoala mai atractivă pentru copii,să găsesc o cale de mijloc,un echilibru între tradiţie şi modernitate,între tipurile de comportament pe care elevii le aduc cu ei la şcoală,precum şi acumularea de noi competenţe,deoarece voi stăpâni mult mai bine managementul şcolar performant.
Creşterea aptitudinilor elevilor în studierea limbii engleze, a interesului pentru dezvoltarea profesională a profesorilor, creşterea interesului părinţilor şi a comunităţii locale faţă de metodele de învăţare oferite de şcolile europene, încurajarea elevilor să-şi continuie studiile şi conştientizarea lor de importanţa acestora. Şcoala în care lucrez va utiliza toate metodele şi informaţiile noi în pregătirea elevilor . Elevii vor avea posibilitatea să vadă cum se lucreaza în alte ţări, ce metode şi materiale se folosesc în predare şi învăţare. Vom beneficia de o nouă şi interesantă experienţă, de creşterea capacităţii de înţelegere a tuturor culturilor şi modurilor de viaţă.
inst.Apostol Ramona Denisa
ramona.jpgSTR.STEFAN CEL MARE NR.198 LOC.VINATORI-NEAMT
JUD.NEAMT ROMANIA
TEL:0233251004
FAX:0233251004
scprofvanatori@yahoo.com

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one